Workshops.

Tijdens workshops laten we de kinderen proeven, kennismaken en zin krijgen in meer.
Alle activiteiten zijn gericht op specifieke leeftijdsgroepen zoals kleuters, basisonderwijs 1e graad, 2e graad en 3e graad.
Een driedaagse workshop of theaterkamp is ook perfect mogelijk.

Aan creativiteit linken wij onlosmakelijk ook actie. Ideeën genereren is belangrijk, maar het proces dat leidt tot de uitvoering en het doel zelf krijgen bij ons ook bewust veel aandacht. Van een idee, over een proces, naar een resultaat, dat zijn drie domeinen waaraan wij werken.
Elk project vertrekt vanuit een specifiek verhaal en een of meerdere personages. Kinderen zijn op die manier extra aandachtig en nog meer gemotiveerd om zich volledig uit te leven.

Taalkabaal.

Klinkt het niet, dan botst het. En wij laten het in dit taalatelier stevig botsen, en daarna klinken we erop. Taalkabaal focust op de Nederlandse woordenschat in klank en kleur. Op een didactische, interactieve en bijzonder leuke manier brengen we een rijke woordenschat aan via theater en muziek. Doelwoorden schieten zelden zo raak!

Allemaal Theater!


Via allerlei boeiende en verrassende verbale en lichamelijke speltechnieken tasten we onze eigen grenzen af en zoeken we hoe we een ander personage kunnen spelen. We duiken de verkleedkoffer in en brengen een fantasiewereld tot leven.

Studio Studio Gekko's Music Club.

Een onvergetelijk muziekatelier waarbij kinderen liedjesteksten schrijven, muziek componeren en een eigen plaatje opnemen in een professionele mobiele muziekstudio.

Clownerie.

Je bent blij en je lacht, of je bent verdrietig en je weent. Je zingt een vrolijk of een treurig lied, je springt wild in het rond of kruipt weg in een hoekje. Je haalt al je trucs uit om mensen te beroeren. Jij bent mooi, jij bent een clown.

Faro en Farinelli.
Op naar het sterrendom! Hoe word je beroemd en maak je dat iedereen je hoort en ziet? Hoe ontwijk je de valkuilen van de roem, hoe vlucht je weg van paparazzi, hoe sta je best op de foto en voor de camera. Met FaFa storten we ons in de wereld van de showbizz!

 

ah