Straattheater.

Muzikale en theatrale acts met een flinke scheut humor, voor zowel volwassenen als kinderen.
Ons aanbod is heel flexibel en elke act kunnen we op diverse locaties brengen. Wij zoeken graag met u naar de ideale uitwerking.

De Vliegende Pinguïns.
Herman en Harry zijn twee knotsgekke pinguïns en ondernemen talloze pogingen om te kunnen vliegen. 'Waren we maar kanaries', zuchten ze. Aangezien de aarde opwarmt en de ijsbergen smelten, besluiten ze te vluchten. 'Wij hebben ook het recht om te kunnen vliegen. Wij zijn ook vogels!' Twee pinguïns tegen de opwarming van de aarde en met een hevige vliegwens. Een educatieve, interactieve voorstelling vol humor, liedjes, versjes en vliegstunts. Met Herman en Harry verveel je je nooit!
Faro en Farinelli.
Faro en Farinelli zijn twee wereldberoemde komische zangers-dichters-muzikanten. Faro met gitaar in de hand, zingt schone liedjes en Farinelli draagt op onnavolgbare wijze versjes voor. Samen willen ze een wereldberoemde popgroep oprichten, maar ze staan al snel op splitten. De druk van het succes zorgt voor spanningen. Misschien kunnen de fans hen helpen? Faro en Farinelli brengen een hilarische interactieve woord- dans- en muziekshow. Eén groot spetterend feest!
The Ring.

Een hilarische straattheateract vol verrassende wendingen.
Interactief, knotsgek, dynamisch, een heuse wervelwind op zoek naar rust. 
Met een man en zijn twaalf draaischijftelefoons in de hoofdrol.

Een man knapt een uiltje.
Eindelijk rust.
Tot…..
RING
Een telefoon rinkelt.
Twaalf telefoons.
Twaalf opdrachten.
Twaalf draaischijven.
Twaalf apostelen.
Op elk uur van de dag.
De cirkel is rond.
De wereld draait door.
Eén man draait door.

In de ban van zijn RING

 

ah