Kinder- en Jeugdtheater.

Alle voorstellingen en vertellingen behandelen op een ludieke manier enkele boeiende thema’s. We serveren geen hapklare brok. We willen de kinderen wakker maken, uitdagen en samen het verhaal maken. Voor ons zijn kinderen de slimste mensen ter wereld en wij geven hen ruimte om dat te bewijzen.

 

Straattheater.

Muzikale en theatrale acts met een flinke scheut humor, voor zowel volwassenen als kinderen. Ons aanbod is heel flexibel en elke act kunnen we op diverse locaties brengen. Wij zoeken graag met u naar de ideale uitwerking.

 

Workshops.

Altijd en overal kan en moet u tijd maken om te spelen. Studio Gekko steekt daarbij een origineel en gek handje toe. Elke gelegenheid verdient speeltijd, voor kinderen en volwassenen!

 

Feesten.

Tijd maken om te feesten en te spelen, ook dat is iets wat we associëren met uw organisatie. Elke gelegenheid verdient speeltijd, voor kinderen en volwassenen!

Professioneel animatie- en sfeeradvies én uitvoering door ervaren feestbeesten.

Onze concepten kaderen we in een aantrekkelijk verhaal dat we op uw feestdag meeslepend vertellen en actief laten beleven. Creatieve cateraars voegen hun sublieme hapjes en drankjes toe en maken er mee een topdag van.

Interesse?

Voor een vrijblijvend voorstel op maat :
 
ah
 
Alle prijzen, info en boekingen via info@studiogekko.be of 0477/20.97.23.

 

Meer ?

De uitgebreide collectie aan foto's zien ?
ah
 
Ontdek hier de theaterproducties voor 2022-2023.
ah

Tijd voor actie

  • Schooltheater
  • Workshops
  • Schoolfeest
  • Creaklas
  • Themaweken
  • ...